Opis
Ciastka z kremem kakaowym (21%). Produkt bezglutenowy.
Masa netto:225 g
Producent: INCOLA
Ciastka z kremem kakaowym. Produkt bezglutenowy. Idealna słodka przekąska do kawy. Można ją zabrać ze sobą do szkoły czy pracy
Produkt do bezpośredniego spożycia
Składniki:
mąka ryżowa, cukier, skrobia kukurydziana, tłuszcz kokosowy, mąka kukurydziana, kakao w proszku (3,3 %), syrop glukozowy, syrop cukru inwertowanego, olej słonecznikowy, skrobia ziemniaczana, dekstroza, skrobia ryżowa, substancje spulchniające (wodorowęglan sodu, wodorowęglan amonu), substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), emulgator (lecytyny), sól, maltodekstryna.
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna: | 2022 kJ / 482 kcal |
Tłuszcz: | 19, 0 g |
w tym kwasy tłuszczowe: | 14,0 g |
Węglowodany: | 73,0 g |
W tym cukry: | 26,0 g |
Błonnik: | 2,5 g |
Białko: | 3,4 g |
Sól: | 0,63 g |
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Kraj pochodzenia: UE
Producent: GFS Poland Sp. z o. o. 43-300 Bielsko-Biała Ul. Komorowicaka 110
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.