Opis
Ciastka z kremem o smaku waniliowym (24 %). Produkt bezglutenowy.
Masa netto:120 g
Producent: INCOLA
Ciastka z kremem o smaku waniliowym. Produkt bezglutenowy. Idealna słodka przekąska do kawy. Można ją zabrać ze sobą do szkoły czy pracy.
Produkt do bezpośredniego spożycia
Składniki:
mąka ryżowa, cukier, skrobia kukurydziana, tłuszcz kokosowy, mąka kukurydziana, syrop cukru inwertowanego, syrop glukozowy, dekstroza, syrop glukozowy w proszku, skrobia ziemniaczana, olej słonecznikowy, skrobia ryżowa, substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu), substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), emulgator (lecytyny), aromat naturalny, barwinik (karoteny).
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna: | 1978 kJ / 470 kcal |
Tłuszcz: | 17,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe: | 15,0 g |
Węglowodany: | 76,0 g |
W tym cukry: | 26,0 g |
Błonnik: | 0,5 g |
Białko: | 3,1 g |
Sól: | 0,43 g |
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Kraj pochodzenia: UE
Producent: GFS Poland Sp. z o. o. 43-300 Bielsko-Biała Ul. Komorowicaka 110
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.