Opis
Mąka z ciecierzycy bezglutenowa
Masa netto: 400g
Producent: Incola
Mąka z ciecierzycy jest produktem bezglutenowym, niealergizującym. Doskonale zastępuje mąkę pszenną . Produkt bogaty w białko o lekko orzechowym smaku. Doskonały do dań gotowanych , smażonych czy pieczonych.
Składniki:
mąka z ciecierzycy
Wartość odżywcza w 100ml produktu:
Wartość energetyczna: | 1620 kJ / 387 kcal |
Tłuszcz: | 6,7 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 0,7 g |
Węglowodany: | 57,8 g |
w tym cukry: | 10,8 g |
Błonnik: | 10,8 g |
Białko: | 22,4 g |
Sól: | 22,4 g |
GFS Poland Sp. z o.o, 43-300 Bielsko-Biała, ul.Komorowicka 110
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.