Opis
Syrop imbirowy
Masa netto:280ml
Producent: Krokus
Syrop imbirowy pozyskiwany jest z korzenia imbiru, posiada ciekawy smak. Syropy przygotowywane metodą tradycyjną zawierają sok odsączony z owoców i cukier. Warto zamienić cukier dodawany do herbaty czy kawy na syrop owocowy, bo poza słodkim smakiem dostarczamy organizmowi porcję cennych antyoksydantów, kwasów owocowych czy garbników pochodzących z owoców. Proponujemy pić rozcieńczony w stosunku 1:10. Produkt pasteryzowany.
Składniki:
Wartość odżywcza produktu w 100g:
| Wartość energetyczna: | 1105 kJ/ 260 kcal |
| Tłuszcz: | 0g |
| w tym kwasy tłuszczowe: 0g |
| Węglowodany: | 65g |
| W tym cukry: | 62g |
| Błonnik: | |
| Białko: | 0g |
| Sól: | 0g |
Przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu.
Smak, aromat, kolor i konsystencja mogą się różnić w zależności od pory roku i partii surowca. Osad jest zjawiskiem naturalnym. Przed użyciem wstrząsnąć.
Kraj pochodzenia:
Producent: Krokus
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.