Opis
BAZA ZUPY CHILI DO KOCIOŁKA LaoGanMa - 160gx30/KRT
Masa netto:160
Producent: LAOGANMA
Baza zupy chili do hot pot marki Laoganma (160 g) to aromatyczna i pikantna podstawa bulionu, która nadaje potrawie intensywny smak i głęboki aromat kuchni syczuańskiej. Starannie dobrane papryczki chili, przyprawy i olej roślinny tworzą wyrazistą kompozycję, idealną do przygotowania tradycyjnego chińskiego hot pot. Produkt doskonale sprawdzi się jako baza do zup, bulionów oraz dań jednogarnkowych, a także do podkreślenia smaku mięs, warzyw i tofu.
Dodaj jedną saszetkę bazy zupy chili do hot pota (zwiększ lub zmniejsz ilość według własnego gustu) do 500–550 ml wrzącej wody (lub bulionu dla wzmocnienia smaku). Gdy poczujesz aromat, możesz zanurzać warzywa i mięso. Może być również doskonałym sosem do makaronu i dań z kurczaka.
Składniki:
Olej sojowy (48%), chili (37,9%), sól, wzmacniacz smaku (E621, E627, E631), pieprz syczuański w proszku (2%)
Olej sojowy
Wartość odżywcza produktu w 100g:
| Wartość energetyczna: | 2322 kJ/ 563 kcal |
| Tłuszcz: | 54,5 |
| w tym kwasy tłuszczowe: | 9,1 |
| Węglowodany: | 7,4 |
| W tym cukry: | 2,1 |
| Błonnik: | 0 |
| Białko: | 6,9 |
| Sól: | 9,7 |
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu trzymać w lodówce
Kraj pochodzenia: Chiny
Producent: Guiyang Nanming Laoganma Special Flavour Foodstuffs - No. 138 Jianlongdong Road, Longdongbao, Nanming District, Guiyang City, Guizhou Province
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.