Opis
Bezglutenowy chleb z pełnego ziarna z nasionami Konopi
Masa netto:250g
Producent: Foods by Ann/Levann Sp. z o.o.
Stwórz kanapkę doskonałą z bezglutenowym chlebem z pełnego ziarna i nasionami konopi, który nie zawiera glutenu, sztucznych dodatków, cukru, mąki, drożdży i jaj.
Składniki:
woda, ziarna 31,8%: (słonecznik, siemię lniane brązowe, dynia, siemię lniane żółte, kasza jaglana); płatki owsiane 22%, olej roślinny rzepakowy, konopie siewne 3%, ocet; błonnik z babki płesznik, błonnik jabłkowy, sól.
Owies bezglutenowy (<20 ppm glutenu). Może zawierać soję.
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna: | 1551kcal /376 kJ |
Tłuszcz: | 29g |
w tym kwasy tłuszczowe: | 2,9g |
Węglowodany: | 7,3g |
W tym cukry: | 0,9g |
Błonnik: | 20g |
Białko: | 12g |
Sól: | 1,5g |
Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu.
Kraj pochodzenia: Polska
Producent: Levann Sp. z o.o., ul. Bukowińska 24A/114, 02-703 Warszawa
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.