Opis
Bezglutenowy chleb z pełnego ziarna z oliwkami 250g
Masa netto:250 g
Producent: Foods by Ann/Levann
100% naturalny chleb wegański bez glutenu, konserwantów i sztucznych substancji.
Składniki:
woda, ziarna 31,8% (słonecznik, siemię lniane brązowe, dynia, siemię lniane żółte, kasza jaglana); płatki owsiane 22%, olej roślinny rzepakowy, zielone oliwki 5%, ocet; błonnik z babki płesznik, błonnik jabłkowy, sól.
Owies bezglutenowy. Może zawierać soję.
Wartość odżywcza produktu w 100g:
| Wartość energetyczna: | 1362/329 |
| Tłuszcz: | 24 |
| w tym kwasy tłuszczowe: | 2,5 |
| Węglowodany: | 15 |
| W tym cukry: | 1,2 |
| Błonnik: | 9,9 |
| Białko: | 10 |
| Sól: | 1,4 |
temp. pokojowa
Kraj pochodzenia: Polska
Producent: Levann Sp. z o.o., ul. Bukowińska 24A/114, 02-703 Warszawa
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.