Opis
DŻEM FIGOWY
Masa netto:g
Producent: MK
Dżem figowy o obniżonej zawartości cukru. Najczęściej kojarzony jest jako dodatek do pieczywa, ale jego rola jest znacznie szersza. Dżem można wykorzystać jako nadzienie do ciast i wypieków, składnik sosów i dressingów, a nawet jako dodatek do napojów, takich jak koktajle.
Produkt gotowy do spożycia
Składniki:
Figi 55%, fruktoza, substancja zagęszczająca - pektyny, regulator kwasowości - kwas cytrynowy.
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna: | 699kJ/167kcal |
Tłuszcz: | 0,2 g |
w tym kwasy tłuszczowe: | 0 g |
Węglowodany: | 41 g |
W tym cukry: | 38 g |
Błonnik: | - |
Białko: | 0,4 g |
Sól: | 0 g |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Kraj pochodzenia: Egipt
Producent: KONSHURT M. KASPRZYK SP. K., Ul. Korfantego 26, 42-202 Częstochowa
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.