Opis
MANGO PLASTRY W SYROPIE
Masa netto:g
Producent: MK
Mango plastry w syropie.Można je jeść samodzielnie jako przekąskę, dodawać do deserów, ciast, lodów, jogurtów, sałatek owocowych, smoothie, a nawet do płatków śniadaniowych czy owsianki. Są również świetne do dekoracji ciast i tart.
Produkt gotowy do spożycia
Składniki:
Mango plastry, woda, cukier, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, przeciwutleniacz - kwas askorbinowy.
Wartość odżywcza produktu w 100g:
| Wartość energetyczna: | 293kJ/70kcal |
| Tłuszcz: | 0 g |
| w tym kwasy tłuszczowe: | 0 g |
| Węglowodany: | 17 g |
| W tym cukry: | 14 g |
| Błonnik: | - |
| Białko: | 0 g |
| Sól: | 0 g |
Przechowywać w temperaturze od +0C do +25C
Kraj pochodzenia: Tajlandia
Producent: KONSHURT M. KASPRZYK SP. K., Ul. Korfantego 26, 42-202 Częstochowa
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.