Opis
OLIWKI GRECKIE ZIELONE CAŁE W ZALEWIE
Masa netto:g
Producent: MK
Zielone oliwki całe w zalewie. To wszechstronny składnik kulinarny, który doskonale nadaje się do wielu potraw, przekąsek i dań. Mogą być podawane jako samodzielna przystawka, dodatek do sałatek, pizzy, makaronów, dań mięsnych i rybnych, a także wchodzić w skład tapenad i innych past.
Produkt gotowy do spożycia
Składniki:
Zielone oliwki z pestką (57,1%), woda, sól morska, regulator kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy.
Może zawierać orzechy
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna: | 576kJ/140kcal |
Tłuszcz: | 13,8 g |
w tym kwasy tłuszczowe: | 1,9 g |
Węglowodany: | 2,4 g |
W tym cukry: | 1 g |
Błonnik: | - |
Białko: | 0,3 g |
Sól: | 3,5 g |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Oliwki mogą zawierać pestki lub frafmenty pestek ze względu na obróbkę mechaniczną
Kraj pochodzenia: Grecja
Producent: KONSHURT M. KASPRZYK SP. K., Ul. Korfantego 26, 42-202 Częstochowa
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.