Opis
PRZECIER POMIDOROWY
Masa netto:g
Producent: MK
Przecier pomidorowy. Przecier pomidorowy to wszechstronny składnik w kuchni, używany głównie do zagęszczania sosów i zup, a także jako baza do sosów pomidorowych. Można go stosować w tradycyjnych potrawach, takich jak zupa pomidorowa, sos do pizzy, czy spaghetti bolognese, ale również w bardziej kreatywnych daniach, jak gulasze, leczo, czy bigos.
Produkt gotowy do spożycia
Składniki:
Pomidory 99,4%, sól, regulator kwasowości - kwas cytrynowy.
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna: | 148kJ/35kcal |
Tłuszcz: | 0,3 g |
w tym kwasy tłuszczowe: | 0 g |
Węglowodany: | 4,9 g |
W tym cukry: | 4,0 g |
Błonnik: | 1,4 g |
Białko: | 1,7 g |
Sól: | 0,62 g |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych
Kraj pochodzenia: Włochy
Producent: KONSHURT M. KASPRZYK SP. K., Ul. Korfantego 26, 42-202 Częstochowa
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.