Opis
SZPROT PODWĘDZANY W SOSIE POMIDOROWYM
Masa netto:g
Producent: MK
Szproty podwędzane w sosie pomidorowym. Doskonała przekąska na każdą okazję.
Produkt gotowy do spożycia
Składniki:
Ryba - szprot wędzony (Sprattus sprattus) 70% (dziko złowiony za pomocą włoku pelagicznego w Morzu Bałtyckim, strefa połowu: FAO 27IIId), sos pomidorowy (woda, koncentrat pomidorowy, cukier, olej rzepakowy, sól, cebula granulowana, , kwas octowy, przyprawy).
Ryba - szprot wędzony
Wartość odżywcza produktu w 100g:
| Wartość energetyczna: | 735kJ/162kcal |
| Tłuszcz: | 9 g |
| w tym kwasy tłuszczowe: | 2 g |
| Węglowodany: | 8 g |
| W tym cukry: | 7 g |
| Błonnik: | - |
| Białko: | 12 g |
| Sól: | 0,4 g |
Przechowywać w temperaturze od +0C do +25C
Kraj pochodzenia: Łotwa
Producent: KONSHURT M. KASPRZYK SP. K., Ul. Korfantego 26, 42-202 Częstochowa
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.