Opis
Ekologiczne ciastka kakaowe
Masa netto:130g
Producent: Super Fudgio / MeGusto
Wegańskie ciastka kakaowe słodzone agawą to pyszna przekąska dla każdego smakosza. Wegańskie, bez GMO i oleju palmowego, są idealnym wyborem dla osób dbających o zdrowy styl życia. Naturalnie słodzone agawą, stanowią źródło błonnika, który wspiera trawienie. Te delikatne i kruche ciasteczka kakaowe to połączenie smaku i wartości odżywczych.
Składniki:
Mąka pszenna*, olej kokosowy*, agawa w proszku*(17%), pełnoziarnista mąka pszenna*, mąka ryżowa*, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu*(4,2%), emulgator: lecytyna słonecznikowa*
*Surowce pochodzące z upraw ekologicznych
Zboża zawierające gluten(tj. pszenica,żyto,jęczmień,owies,pszenica orkisz, kamut lub ich odmiany hybrydowe) oraz produkty pochodne; Jaja i produkty pochodne; Orzeszki ziemne/orzeszki arachidowe i produkty pochodne; Soja i produkty pochodne; Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą)
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna: | 2216kJ/528kcal |
Tłuszcz: | 33g |
w tym kwasy tłuszczowe: | 26g |
Węglowodany: | 49g |
W tym cukry: | 18g |
Błonnik: | 8,9g |
Białko: | 6,1g |
Sól: | <0,01g |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Kraj pochodzenia: Polska
Producent: Me gusto Sp. z o.o.
ul. Bałtycka 4a lok. 3
81 - 707 Sopot, Polska
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.