Opis
Mediterranea Makaron jajeczny papardelle szerokie
Masa netto: 500g
Producent: Mediterranea
Makaron żytni razowy produkowany jest wyłącznie z naturalnych produktów, świeżych jaj. Produkowane są tradycyjną metodą i ręcznie pakowane.
Składniki:
pszenica twarda durum [semolina]
kaszka makaronowa z pszenicy zwyczajnej, woda, proszek z żółtek i jaj całych w ilości odpowiadającej 4 jajom na 1 kg mąki
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna: | 1562 kJ /369 kcal |
Tłuszcz: | 3,7 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 1,3 g |
Węglowodany: | 69 g |
w tym cukry: | 3,0 g |
Błonnik: | 3,3 g |
Białko: | 13 g |
Sól: | 0,04 g |
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.