Opis
Makaron Ryżowy Kolanka 200g
Masa netto:200g
Producent: Mr. Ming
Makaron ryżowy kolanka to rodzaj makaronu wykonany z mąki ryżowej i wody, charakteryzujący się kształtem małych kolanek. Jest bezglutenowy i ma neutralny smak, dzięki czemu dobrze komponuje się z różnymi składnikami i sosami. Po ugotowaniu jest miękki i sprężysty.
Sposób przygotowania:
Zagotuj wodę w proporcji 1 litr na 100 g makaronu.
Dodaj makaron do wrzącej wody i gotuj przez 6-8 minut, aż osiągnie pożądaną miękkość.
Odcedź i przepłucz zimną wodą, aby zatrzymać proces gotowania.
Dodaj do ulubionego sosu, zupy lub sałatki.
Składniki:
mąka ryżowa 76%, mąka z tapioki 19%, woda
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna: | 1460 kJ/350 kcal, |
Tłuszcz: | 0g |
w tym kwasy tłuszczowe: | 0g |
Węglowodany: | 83g |
W tym cukry: | 2g |
Błonnik: | |
Białko: | 4g |
Sól: | 0,08g |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Kraj pochodzenia: Wietnam
Producent: CAMPIÓ FOOD Sp.z o.o ul. Kartuska 255 A 80-125 Gdańsk
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.