Opis
Makaron ryżowy nitka 500g
Masa netto:500g
Producent: Mr. Ming
Makaron Bezglutenowy ryżowy nitki Mr. Ming to odpowiedź na potrzeby wszystkich tych, którzy kochają smaki Azji, a jednocześnie dbają o swoją figurę i stosują dietę bez glutenu.
Sposób przygotowania:
1. Zalej wrzątkiem:
Makaron ryżowy nitki umieść w misce lub garnku i zalej wrzątkiem. Upewnij się, że cały makaron jest zanurzony.
Składniki:
Mąka ryżowa, woda
Wartość odżywcza produktu w 100g:
| Wartość energetyczna: | 1553 kJ / 366 kcal |
| Tłuszcz: | 0,8g |
| w tym kwasy tłuszczowe: | 0,2g |
| Węglowodany: | 83g |
| W tym cukry: | 0g |
| Błonnik: | |
| Białko: | 5,8g |
| Sól: | 0,05g |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Kraj pochodzenia: Chiny
Producent: CAMPIÓ FOOD Sp.z o.o ul. Kartuska 255 A 80-125 Gdańsk
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.