Opis
NATUR PLANET Mąka migdałowa 500g
Masa netto:500g
Producent: Natur Planet
Charakteryzuje się naturalnym, delikatnie słodkim smakiem, który jednak nie jest zbyt intensywny.
Mąka migdałowa to idealna alternatywa dla mąki pszennej oraz dla osób stosujących dietę bezglutenową. Nadaj się do wszelkich wypieków: gofrów, ciast, naleśników.
Zastosowanie mąki migdałowej:
- jako wsparcie przy diecie na utratę wagi,
- dieta bezglutenowa,
- zamiennik mąki pszennej,
Składniki:
Mąka migdałowa
Produkt zawiera śladowe ilości glutenu. W zakładzie produkcyjnym pakowane są również - sezam, migdały, produkty z dwutlenkiem siarki SO2, orzechy arachidowe, różne orzechy.
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna: | 2519 kJ / 600 kcal |
Tłuszcz: | 50g |
w tym kwasy tłuszczowe: | 3,5g |
Węglowodany: | 10,7g |
W tym cukry: | 3,6g |
Błonnik: | 10,7g |
Białko: | 21,4g |
Sól: | 0g |
Produkt należy przechowywać w suchym, ciemnym i niedostępnym dla dzieci miejscu, w temperaturze pokojowej, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Kraj pochodzenia: USA
Producent: INFO-FARM Marcelina Pacula-Staś
ul. Martyniaków 15, 43-603 Jaworzno
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.