Opis
Andruty – oblaty regionalne bez dodatku cukru 25g
Masa netto:25
Producent: Naturo
Produkt gotowy do spożycia.
Składniki:
Mąka pszenna, olej rzepakowy, substancja słodząca: stewia.
Wartość odżywcza produktu w 100g:
| Wartość energetyczna: | Przeciętna wartość odżywcza w 100 g produktu 2025 kJ/478 kcal: tłuszcz 2,6g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,4g; Węglowodany 99,0g, w tym cukry <0,05g; Błonnik 3,1g; Białko 13,0g; Sól <0,01g. |
| Tłuszcz: | |
| w tym kwasy tłuszczowe: | |
| Węglowodany: | |
| W tym cukry: | |
| Błonnik: | |
| Białko: | |
| Sól: | |
Przechowywać w miejscu suchym, czystym, wolnym od szkodników i ich pozostałości, w warunkach zabezpieczających opakowanie jednostkowe przed uszkodzeniem. Produkt należy przechowywać w temperaturze pokojowej, chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Wilgotność względna powietrza nie powinna przekraczać 75%. Po otwarciu opakowania jednostkowego przechowywać w suchym i ciemnym miejscu.
Produkt zawiera: Zboża zawierające gluten i jego pochodne
Kraj pochodzenia: Polska
Producent: Polbioeco Polska sp. z o.o.
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.