Opis
Tofu wędzone
Masa netto:200g
Producent: Naturo
Tofu wędzone to doskonały wybór dla wegan i wegetarian, którzy pragną cieszyć się smakiem wędzonego dania bez konieczności sięgania po mięso. Nasz tofu jest starannie wędzone, co nadaje mu wyjątkowy aromat i intensywność smaku.
Możesz go dodać do sałatek, kanapek, dań wok, zup czy przygotować jako samodzielne danie.
Tofu wędzone powstaje z najwyższej jakości składników, bez użycia sztucznych substancji konserwujących czy barwników. Jest to zdrowa i smaczna alternatywa dla mięsa, bogata w białko i niskokaloryczna.
Produkt gotowy do spożycia.
Składniki:
"WODA, SYROP CUKROWY (C**) I/LUB SYROP GLUKOZOWO-FRUKTOZOWY (G**), KONCENTRAT BRZECZKI KWASU CHLEBOWEGO 3% (ZAWIERA ŻYTO, JĘCZMIEŃ, PSZENICĘ), DWUTLENEK WĘGLA, KWAS CYTRYNOWY-REGULATOR KWASOWOŚCI, BENZOESAN SODU-SUBSTANCJA KONSERWUJĄCA.
**C,G - PATRZ NA BUTELCE W POBLIŻU DATY MINIMALNEJ TRWAŁOŚCI."
ŻYTO, JĘCZMIEŃ, PSZENICA
Wartość odżywcza produktu w 100g:
| Wartość energetyczna: | 120kJ/28kcal |
| Tłuszcz: | 8,3g |
| w tym kwasy tłuszczowe: | 1,4g |
| Węglowodany: | 0,5g |
| W tym cukry: | 0,5g |
| Błonnik: | 3,5g |
| Białko: | 18,4g |
| Sól: | 7,8g |
"przechowywać w temperaturze otoczenia. Po otwarciu
przechowywać w lodówce i spożyć w przeciągu 2 dni."
Kraj pochodzenia: Polska
Producent: Polbioeco Polska sp. z o.o. ul. Do Dysa 5, 20-149 Lublin
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.