Opis
Baton orzechowy w czekoladzie mlecznej bez dodatku cukru
Masa netto:40g
Producent: No Sugar
NO SUGAR Baton orzechowy w czekoladzie mlecznej bez dodatku cukru 40g
Składniki:
Składniki: wiórki kokosowe 32%, czekolada mleczna 26% [substancja słodząca: maltitol, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, emulgatory: lecytyny (z soi), naturalny aromat waniliowy], błonnik z korzenia cykorii, serwatka w proszku (z mleka), tłuszcze roślinne (palmowy, shea), substancje utrzymujące wilgoć: sorbitol, glicerol; maltodekstryna, emulgatory: lecytyny (z soi), aromat. Produkt może zawierać orzeszki arachidowe, inne orzechy, zboża zawierające gluten. Czekolada mleczna: masa kakaowa min. 34%
Produkt może zawierać orzeszki arachidowe i inne orzechy.
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna: | 1951 kJ / 472 kcal
|
Tłuszcz: | 34g |
w tym kwasy tłuszczowe: | 26g |
Węglowodany: | 31g |
W tym cukry: | 20g |
Błonnik: | 20g |
Białko: | 4,9g |
Sól: | 0,1g |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Kraj pochodzenia: Polska
Producent: EUROHANSA Sp. z o.o. ul. Letnia 10-14, 87-100 Toruń. NIP: 712. EUROHANSA Sp. z o.o.. ul. Wiślana 8 24-100 Puławy
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.