Opis
Makaron instant Shin Ramyun Stir Fry 20 x 131g
Masa netto:131 g
Producent: NONG SHIM
do 500 ml wrzącej wody dodać makaron oraz zawartość saszetki z suszonymi płatkami i gotować 2 minuty. Odcedzić pozostawiając ok. 30 ml wody. Dodać pozostałe saszetki z przyprawami, dokładnie wymieszać i gotowe.
Składniki:
MAKARON 82%: mąka PSZENNA, skrobia ziemniaczana, olej palmowy, sól, regulatory kwasowości: E501, E500, E339; przeciwutleniacz: E306; emulgator: E322 (zawiera SOJĘ). PRZYPRAWY W PROSZKU 11%: cukier, przyprawy (hydrolizowane białko roślinne (SOJA), maltodekstryna, ekstrakt z drożdży, olej palmowy, sól, GORCZYCA, marchew, PSZENICA), przyprawy (maltodekstryna, pieprz czarny, czerwone chili), wzmacniacze smaku: E621, E627, E631; sól, glukoza, barwnik: E150c; skrobia ziemniaczana, kwas: E330. PRZYPRAWY W PŁYNIE 5%: olej rzepakowy, olej z otrębów ryżowych, czerwone chili, sos sojowy (woda, SOJA, PSZENICA, sól). PRZYPRAWY - SUSZONE PŁATKI 2%: ciasto rybne (RYBY, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, cukier, sól), kapusta pak-choi, teksturowanie białko roślinne (SOJA, GLUTEN PSZENNY), shiitake.
Produkt zawiera: PSZENICĘ, GLUTEN, SOJĘ, GORCZYCĘ I YBY. Produkt może zawierać: JĘCZMIEŃ, SKORUPIAKI, JAJA, ORZESZKI ZIEMNE, MLEKO, SELER, NASIONA SEZAMU I MIĘCZAKI.
Wartość odżywcza produktu w 100g:
| Wartość energetyczna: | 1928 / 459 |
| Tłuszcz: | 17 |
| w tym kwasy tłuszczowe: | 6,3 |
| Węglowodany: | 68 |
| W tym cukry: | 5,9 |
| Błonnik: | |
| Białko: | 8,4 |
| Sól: | 2,5 |
Przechowywać w suchym miejscu
Kraj pochodzenia: Korea Południowa
Producent:
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.