Opis
Zupa instant AnSung TangMyun 20 x 125g
Masa netto:125 g
Producent: NONG SHIM
Do 550 ml wrzącej wody dodać makaron oraz dołączone przyprawy. Gotować 4,5 minuty, dokładnie wymieszać i gotowe.
Składniki:
MAKARON 90%: mąka PSZENNA, skrobia ziemniaczana, olej palmowy,mąka ryżowa, GLUTEN PSZENNY, sól, regulatory kwasowości: E501, E500, E339; przeciwutleniacz: E306; emulgator: E322 (zawiera SOJĘ); substancja zagęszczająca: E412; przyprawy (maltodekstryna, ekstrakt z czosnku), ekstrakt z zielonej herbaty, barwnik: E101. PRZYPRAWY W PROSZKU 10%: przyprawy (hydrolizowane białko roślinne (SOJA, PSZENICA), maltodekstryna, sól, ekstrakt z drożdży, pieprz czarny, grzyby Shiitake), sól, cukier, przyprawy (czerwona papryka chili, czosnek, olej z otrębów ryżowych, pieprz czarny), suszone algi morskie, wzmacniacze smaku: E631, E627; czerwona papryka chili, barwnik: E150c.
Produkt zawiera: PSZENICĘ, GLUTEN I SOJĘ. Produkt może zawierać: JĘCZMIEŃ, SKORUPIAKI, JAJA, RYBY, ORZESZKI ZIEMNE, MLEKO, SELER, GORCZYCĘ, NASIONA SEZAMU i MIĘCZAKI.
Wartość odżywcza produktu w 100g:
| Wartość energetyczna: | 1779 / 423 |
| Tłuszcz: | 14 |
| w tym kwasy tłuszczowe: | 7 |
| Węglowodany: | 66 |
| W tym cukry: | 2,9 |
| Błonnik: | |
| Białko: | 8,2 |
| Sól: | 4,7 |
Przechowywać w suchym miejscu
Kraj pochodzenia: Korea Południowa
Producent:
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.