Opis
Zupa instant Shin Ramyun Tom Yum 20 x 123g
Masa netto:123 g
Producent: NONG SHIM
Sposób przygotowania: do 550 ml wrzącej wody dodać makaron oraz dołączone przyprawy. Gotować 4,5 minuty, dokładnie wymieszać i gotowe.
Składniki:
Składniki: Makaron (87%): mąka pszenna, skrobia ziemniaczana, olej palmowy, sól, regulatory kwasowo-ści: E501, E500, E339; przeciwutleniacz: E306; emulgator: E322 (zawiera soję); przyprawy (ekstrakt z drożdży, soja, czosnek, skrobia pszenna), barwnik: E101. Przyprawy w proszku (8%): przyprawy (hydrolizowane białko roślinne (soja), maltodekstryna, ekstrakt z drożdży, sól, soja, mąka pszenna), sól, przyprawy (maltodekstryna, pieprz czarny, papryka chili, mąka kukurydziana, czosnek), wzmacniacze smaku: E621, E627, E631; cukier, glukoza, grzyby Shiitake. Pasta Tom Yum (3%): przyprawy (papryka chili, ekstrakt z cytryny, ekstrakt z limonki, cebula, olej palmo-wy, trawa cytrynowa, ryby), oleje roślinny z aromatem (olej palmowy, olej z otrębów ryżowych, aromat), przyprawy (imbir, czosnek, ekstrakt z papryki chili), kwas: E330; wzmacniacz smaku: E621; maltodekstry-na, barwnik: E150c. Przyprawy- suszone płatki (2%): teksturowane białko roślinne (soja, gluten pszenny), grzyby Shiitake, marchew, kapusta Pak-Choi, papryka chili, cebula.
Informacja dla alergików: produkt może zawierać: jęczmień, skorupiaki, jaja, orzechy ziemne, mleko, seler, gorczycę, nasiona sezamu, mięczaki.
Wartość odżywcza produktu w 100g:
| Wartość energetyczna: | 1709 / 407 |
| Tłuszcz: | 13 |
| w tym kwasy tłuszczowe: | 6,2 |
| Węglowodany: | 59 |
| W tym cukry: | 3 |
| Błonnik: | |
| Białko: | 8,8 |
| Sól: | 3,6 |
Przechowywać w suchym miejscu
Kraj pochodzenia: Korea Południowa
Producent:
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.