Opis
PASTA SOJ. MILD SSAMJANG-OFOOD-500g*20/ C531
Masa netto:500
Producent: O’FOOD
Fantastyczna gęsta pasta Sunchang Ssamjang, będąca połączeniem pasty gochujang - ostrej i paprykowej - z pastą doenjang z fermentowanej soi. Niezastąpiony element koreańskiej kuchni, sporządzony przez jednego z wiodących koreańskich producentów - Chung Jung One (Daesang). Aromatyczne, koreańskie przyprawy oraz niezwykle złożona, pełna smaku pasta sojowa tworzą rewelacyjny duet, który jest doskonałym dodatkiem do kanapek, sosów, zup, pieczonego i grillowanego mięsa oraz jako dip do surowych warzyw.
- Podawać jako dip do grillowanego mięsa i warzyw, tradycyjnie zawijanych w liście sałaty.
- Można używać jako sos do ryżu, makaronu lub dodatek do dań stir-fry.
- Idealna do wrapów, kanapek i przekąsek dla intensywnego smaku umami.
Składniki:
Pasta sojowa 56% (woda, mąka pszenna, soja, sól), syrop kukurydziany, woda, alkohol, przyprawa z czerwonej papryczki 3,2% (woda, mielona czerwona papryczka chilli, sól, czosnek, cebula), cukier, prażona soja w proszku, sól, wzmacniacz smaku (E621), mielone prażone orzechy ziemne, mąka kukurydziana, czosnek, maltodekstryna, cebula, cukier, skrobia z tapiok, mielona czerwona papryczka chilli, substancja przeciwzbrylająca (E341iii), ekstrakt z lukrecji, L-lizyna, wzmacniacz smaku (E620).
Zawiera soję, pszenicę, orzechy ziemne i alkohol
Wartość odżywcza produktu w 100g:
| Wartość energetyczna: | 870 kJ / 208 kcal |
| Tłuszcz: | 3,2 |
| w tym kwasy tłuszczowe: | 0,5 |
| Węglowodany: | 38 |
| W tym cukry: | 24 |
| Błonnik: | |
| Białko: | 9,1 |
| Sól: | 5 |
Przechowywać w suchym, chłodnym i nienasłonecznionym miejscu. Po otwarciu trzymać w lodówce
Kraj pochodzenia: Korea Południowa
Producent: DAESANG CORPORATION – 26 Cheonhodae-ro, Dongdaemun-gu, Seoul, 130-706 Korea
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.