Opis
SYROP KUKURYDZIANY -OFOOD- 700g/BUT * 20/ E18
Masa netto:700
Producent: O’FOOD
Oryginalny koreański syrop kukurydziany - swoją gęstością przypomina miód. Idealnie zastępuje cukier w deserach, ciastach, napojach. Wyrabiany jest ze skrobi kukurydzianej i składa się głównie z glukozy. W Korei stosowany zwłaszcza jako składnik potraw smażonych. Jego zaletą jest to, iż nie krystalizuje się podczas obróbki cieplnej.
- Używać jako naturalny słodzik do napojów, deserów i wypieków.
- Dodawać do sosów, marynat i glazur dla połysku i delikatnej słodyczy.
- Składnik kuchni azjatyckiej – m.in. do dań stir-fry i bulgogi.
Składniki:
Skrobia kukurydziana 100%
Wartość odżywcza produktu w 100g:
| Wartość energetyczna: | 1247 kJ / 304 kcal |
| Tłuszcz: | 0 |
| w tym kwasy tłuszczowe: | 0 |
| Węglowodany: | 76 |
| W tym cukry: | 76 |
| Błonnik: | |
| Białko: | 0 |
| Sól: | 0 |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Kraj pochodzenia: Korea Południowa
Producent: DAESANG CORPORATION – 26 Cheonhodae-ro, Dongdaemun-gu, Seoul, 130-706 Korea
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.