Opis
Acerola z witaminą C sok 490 ml
Masa netto:490 ml
Producent: OLEOFARM
Sok z puree z owoców aceroli (Malpighia emarginata) znanej również jako wiśnia z Barbados, posiada pomarańczowo-czerwone owoce charakteryzujące się słodko-kwaśnym smakiem. Produkt warto spożywać zarówno w okresie letnim, jako doskonały składnik aromatycznych i orzeźwiających napojów i koktajli, jak i w okresie jesienno-zimowym oraz w okresie przesilenia wiosennego.
Przed spożyciem wstrząsnąć. 60 ml soku NFC z owoców cytryny zwyczajnej i 18 mg witaminy C (22,5% referencyjnej wartości spożycia).
Składniki:
Pasteryzowany sok z puree z owoców aceroli (Malpighia emarginata) – 100%
Wartość odżywcza produktu w 100g:
| Wartość energetyczna: | |
| Tłuszcz: | |
| w tym kwasy tłuszczowe: | |
| Węglowodany: | |
| W tym cukry: | |
| Błonnik: | |
| Białko: | |
| Sól: | |
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż 14 dni. Suplementy diety powinny być przechowywane w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Produkt może nieznacznie różnić się barwą i smakiem w zależności od partii. Może wytrącić się naturalny osad.
Kraj pochodzenia: PL
Producent: OLEOFARM SP. Z O.O. ul. Mokronoska 8 52-407 Wrocław
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.