Opis
Oliwa z oliwek (NSSE)
Masa netto:500ml
Producent: Oleofarm
Oliwa z oliwek Extra Virgin z pierwszego tłoczenia, to najwyższa kategoria oliwy z oliwek, uzyskana bezpośrednio z oliwek i wyłącznie za pomocą środków mechanicznych. Oliwa ta posiada bogaty aromat i wyjątkowy smak. W diecie śródziemnomorskiej jest powszechnie stosowana do potraw na zimno, sałatek i sosów. Jest wspaniałym dodatkiem do dań z makaronem, ryżem i owocami morza.
Składniki:
Oliwa z oliwek najwyższej jakości z pierwszego tłoczenia.
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna: | 3374 kJ/821 kcal |
Tłuszcz: | 91,2g |
w tym kwasy tłuszczowe: | 91,2g |
Węglowodany: | 0g |
W tym cukry: | 0g |
Błonnik: | 0g |
Białko: | 0g |
Sól: | 0g |
Przechowywać w temperaturze pokojowej.
Może wytrącić się naturalny osad. W niskiej temp. może zmieniać konsystencję na stałą.
Kraj pochodzenia: UE
Producent: Oleofarm sp. Z o.o. ul. Mokronoska 8 Wrocław 52-422
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.