Opis
Nitki z 4jaj kury zielononóżki
Masa netto: 250g
Producent: Pasta Speciale
Składniki:
Mąka makaronowa pszenna, 4 świeże jaja kury zielononóżki na 1kg mąki, woda, kurkuma
Wartość odżywcza w 100g produktu:
| Wartość energetyczna: | 1465 kJ/346kcal |
| Tłuszcz: | 2,7 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 0,9g |
| Węglowodany: | 67,0g |
| w tym cukry: | 3,2g |
| Białko: | 12,0g |
| Błonnik: | 2,8g |
| Sól: | 0,06g |
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.