Opis
PIĘĆ PRZEMIAN Keto chleb z orzech. wł. 500g
Masa netto:500 g
Producent: Pięć Przemian
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba dla osób na diecie ketogenicznej
1. Nagrzej piekarnik (góra i dół) do 190°C.
2. Wsyp mieszankę do miski.
3. Dolej 500 ml wody i dokładnie wymieszaj.
4.Zagnieć ciasto i uformuj bochenek.
5. Wsadź do piekarnika na 80 min.
6. Po upieczeniu odstaw do ostygnięcia. Przechowuj zawinięty w szmatkę.
Składniki:
mąka migdałowa, pestki słonecznika, siemię lniane brązowe, nasiona chia, orzechy włoske 13%, mąka lniana odtłuszczona, łuska babki jajowatej, sól.
orzechy
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna: | 1403 kJ / 340 kcal |
Tłuszcz: | 27 |
w tym kwasy tłuszczowe: | 2,4 |
Węglowodany: | 1,9 |
W tym cukry: | 1,7 |
Błonnik: | 17 |
Białko: | 14 |
Sól: | 1,65 |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.
Kraj pochodzenia: Polska
Producent: Simpariko sp. z o.o., ul. Łuże 20, 05-092 Dąbrowa
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.