Opis
PIĘĆ PRZEMIAN Mąka migdałowa 500g
Masa netto:500 g
Producent: Pięć Przemian
Mąka migdałowa to naturalny produkt uzyskiwany poprzez proces mielenia i częściowego odtłuszczenia migdałów. Zawiera w swym składzie m.in. wapń, fosfor, potas, magnez, cynk, kwas foliowy oraz witaminy A, E oraz witaminy z grupy B. Mąka migdałowa ze względu na swój smak doskonale nadaje się do wszelkiego rodzaju wypieków “na słodko” jak ciastka, ciasteczka, naleśniki, makaroniki czy racuchy. Może być również stosowana zamiast bułki tartej do panierowania mięs, takich jak ryby, kurczaki i wołowina.
Składniki:
mąka z migdałów blanszowanych 100%.
orzechy
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna: | 2612 kJ/ 632 kcal |
Tłuszcz: | 55 |
w tym kwasy tłuszczowe: | 4,9 |
Węglowodany: | 3 |
W tym cukry: | 2,3 |
Błonnik: | 8,2 |
Białko: | 26 |
Sól: | 0,02 |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.
Kraj pochodzenia: Hiszpania
Producent: Simpariko sp. z o.o., ul. Łuże 20, 05-092 Dąbrowa
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.