Opis
RdA Nocciolata ( bez laktozy) BIO - krem z orzechów laskowych (19,5%) i kakao (11%) bez dodatku mleka 250g
Masa netto:250g
Producent: RIGONI
RdA Nocciolata ( bez laktozy) BIO - krem z orzechów laskowych (19,5%) i kakao (11%) bez dodatku mleka 250g. Ekologiczny krem do smarowania z orzechów laskowych i kakao. Nie zaweira oleju palmowego oraz glutenu.
Składniki:
kier trzcinowy*,
pasta z orzechów laskowych* 19,5%,
olej słonecznikowy*,
kakao o obniżonej zawartości tłuszczu w prosku* 11%,
tłuszcz kakaowy*,
emulgator: lecytyna sojowa*;
ekstrakt z wanilii*.
Może zawierać również inne orzechy (migdał, orzechy włoskie, pistacje).
Wartość odżywcza produktu w 100g:
| Wartość energetyczna: | 2273kJ/545 kcal |
| Tłuszcz: | 33g |
| w tym kwasy tłuszczowe: | 5,5g |
| Węglowodany: | 55g |
| W tym cukry: | 53g |
| Błonnik: | 4,8g |
| Białko: | 5,4g |
| Sól: | 0g |
Przechowywać w temperaturze od 18 ? do 24 ?.
Kraj pochodzenia:
Producent: Dystrybutor: Italimport Sp. z o.o., Korkowa 29, Warszawa
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.