RIGONI Nocciolata (bez laktozy) BIO - krem z orzechów laskowych (19,5%) i kakao (11%) bez dodatku mleka 250g

Cena widoczna po zalogowaniu.
Oznaczenia
Kod kreskowy
8052575091336
Kod PCN
1806906000
Logistyka
Jednostka podstawowa
szt.
Waga
0.3 kg
Cechy
Flagi:
Opis

RdA Nocciolata ( bez laktozy) BIO - krem z orzechów laskowych (19,5%) i kakao (11%) bez dodatku mleka 250g


Masa netto:250g
Producent: RIGONI
RdA Nocciolata ( bez laktozy) BIO - krem z orzechów laskowych (19,5%) i kakao (11%) bez dodatku mleka 250g. Ekologiczny krem do smarowania z orzechów laskowych i kakao. Nie zaweira oleju palmowego oraz glutenu.

Składniki:
kier trzcinowy*,

pasta z orzechów laskowych* 19,5%,

olej słonecznikowy*,

kakao o obniżonej zawartości tłuszczu w prosku* 11%,

tłuszcz kakaowy*,

emulgator: lecytyna sojowa*;

ekstrakt z wanilii*.
Może zawierać również inne orzechy (migdał, orzechy włoskie, pistacje).
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna:2273kJ/545 kcal
Tłuszcz: 33g
w tym kwasy tłuszczowe: 5,5g
Węglowodany: 55g
W tym cukry: 53g
Błonnik: 4,8g
Białko: 5,4g
Sól: 0g


Przechowywać w temperaturze od 18 ? do 24 ?.

Kraj pochodzenia:
Producent: Dystrybutor: Italimport Sp. z o.o., Korkowa 29, Warszawa
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.
© SolEx B2B