Opis
Rda Nocciolata Bianca BIO - krem z orzechów laskowych (30%) z obniżoną zawartością cukru 250g
Masa netto:250g
Producent: RIGONI
Rda Nocciolata Bianca BIO - krem z orzechów laskowych (30%) z obniżoną zawartością cukru 250g bez dodatku kakao. Produkt BIO i bezglutenowy
Składniki:
pasta z orzechów laskowych* 30%,
cukier trzcinowy*,
odtłuszczone mleko w proszku*,
olej słonecznikowy*,
inulina*,
masło kakaowe*,
emulgator: lecytyna sojowa*,
ekstrakt z wanilii*.
Może zawierać również inne orzechy (migdały, orzechy włoskie, pistacje).
Wartość odżywcza produktu w 100g:
| Wartość energetyczna: | 2234kJ/535 kcal |
| Tłuszcz: | 32g |
| w tym kwasy tłuszczowe: | 5g |
| Węglowodany: | 46g |
| W tym cukry: | 34g |
| Błonnik: | 4,1g |
| Białko: | 13g |
| Sól: | 0,19g |
Przechowywać w temperaturze od 18 ? do 24 ?.
Kraj pochodzenia:
Producent: Dystrybutor: Italimport Sp. z o.o., Korkowa 29, Warszawa.
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.