Opis
Rigoni di Asiago Nocciolata BIO - krem z orzechów laskowych (18,5%) i kakao (6,5%) 250g
Masa netto:250g
Producent: RIGONI
Rigoni di Asiago Nocciolata BIO - krem z orzechów laskowych (18,5%) i kakao (6,5%) 250g Organiczny krem z kakaro i orzsechów laskowych. Do smarowania. Produkt certyfikowany BIO
Składniki:
cukier trzcinowy*,
pasta z orzechów laskowych 18,5%*,
olej słonecznikowy*,
odtłuszczone mleko w proszku*,
kakao o obniżonej zawartości tłuszcz w proszku 6,5%*,
tłuszcz kakaowy*,
emulgator: lecytyna sojowa*,
ekstrakt z wanilii*.
Może zawierać również inne orzechy (migdał, orzechy włoskie, pistacje).
Wartość odżywcza produktu w 100g:
| Wartość energetyczna: | 2270kJ/544 kcal |
| Tłuszcz: | 32g |
| w tym kwasy tłuszczowe: | 5,7g |
| Węglowodany: | 54g |
| W tym cukry: | 51g |
| Błonnik: | 3,6g |
| Białko: | 8,1g |
| Sól: | 0,12g |
Przechowywać w temperaturze od 18 ? do 24 ?.
Kraj pochodzenia:
Producent: Dystrybutor: Italimport Sp. z o.o., Korkowa 29, Warszawa.
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.