RIGONI Nocciolata BIO - krem z orzechów laskowych (18,5%) i kakao (6,5%) 250g

Cena widoczna po zalogowaniu.
Oznaczenia
Kod kreskowy
8052575091374
Kod PCN
1806906000
Logistyka
Jednostka podstawowa
szt.
Waga
0.3 kg
Cechy
Flagi:
Opis

Rigoni di Asiago Nocciolata BIO - krem z orzechów laskowych (18,5%) i kakao (6,5%) 250g


Masa netto:250g
Producent: RIGONI
Rigoni di Asiago Nocciolata BIO - krem z orzechów laskowych (18,5%) i kakao (6,5%) 250g Organiczny krem z kakaro i orzsechów laskowych. Do smarowania. Produkt certyfikowany BIO

Składniki:
cukier trzcinowy*,
pasta z orzechów laskowych 18,5%*,
olej słonecznikowy*,
odtłuszczone mleko w proszku*,
kakao o obniżonej zawartości tłuszcz w proszku 6,5%*,
tłuszcz kakaowy*,
emulgator: lecytyna sojowa*,
ekstrakt z wanilii*.
Może zawierać również inne orzechy (migdał, orzechy włoskie, pistacje).
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna:2270kJ/544 kcal
Tłuszcz: 32g
w tym kwasy tłuszczowe: 5,7g
Węglowodany: 54g
W tym cukry: 51g
Błonnik: 3,6g
Białko: 8,1g
Sól: 0,12g


Przechowywać w temperaturze od 18 ? do 24 ?.

Kraj pochodzenia:
Producent: Dystrybutor: Italimport Sp. z o.o., Korkowa 29, Warszawa.
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.
© SolEx B2B