Opis
Makaron bezglutenowy Sanletti Spaghetti
Masa netto:340g
Producent: Incola
Spaghetti to znany na całym świecie makaron w formie długich, cienkich nitek. Makaron spaghetti jest składnikiem wielu klasycznych, włoskich przepisów na pasty - bolognese, carbonara, napoli, aglio olio e peperoncino i innych potraw. Bezglutenowy makaron spaghetti z linii Sanletti od Incola to alternatywa dla klasycznej pasty, ale w wersji bez glutenu.
Składniki:
Mąka kukurydziana
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna: | 1466 kJ/345 kcal |
Tłuszcz: | 0,8g |
w tym kwasy tłuszczowe: | 0,2g |
Węglowodany: | 79g |
W tym cukry: | 1g |
Błonnik: | 0g |
Białko: | 5,5g |
Sól: | 0,01g |
Kraj pochodzenia: Polska
Producent: Gluten Free Solutions Poland Sp. z o.o. ul. Komorowicka 110, Bielsko-Biała 43-303
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.