Opis
SCHAR Ciabatta bułka (4x50g) 200g
Masa netto:200g
Producent: Schar
Bezglutenowa ciabatta. Idealna do Twoich ulubionych włoskich składników lub ulubionych składników w ogóle. Wykonana z rzemieślniczą dokładnością, prostotą... i na zakwasie!
Składniki:
skrobia kukurydziana , woda , zakwas (mąka ryżowa, woda) 12% , mąka kukurydziana , mąka ryżowa , włókno roślinne (psyllium) , substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza ; białko sojowe , olej słonecznikowy , drożdże , oliwa z oliwek extra virgin 0.9% , sól , środek zakwaszający: kwas cytrynowy , kwas winowy .
Może zawierać łubinu, musztardy i sezamu.
Wartość odżywcza produktu w 100g:
| Wartość energetyczna: | 979 kJ/ 230 kcal |
| Tłuszcz: | 3,3g |
| w tym kwasy tłuszczowe: | 0,6g |
| Węglowodany: | 42g |
| W tym cukry: | 3,9g |
| Błonnik: | 6,8g |
| Białko: | 4,6g |
| Sól: | 1,2g |
Ten produkt jest pakowany w atmosferze ochronnej. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Kraj pochodzenia:
Producent: Dr. Schär AG / SPA, Winkelau 9, 39014 Burgstall (BZ) Italy
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.