Opis
Makaron Lasagne
Masa netto:250g
Producent: Schar
Bezglutenowy makaron do przygotowania Lasagne. Świeża i łatwa do upieczenia lasagne, gotowa na każdą okazję. Przygotowana ze świeżych składników w tradycyjny włoski sposób. Wystarczy ugotować makaron we wrzącej wodzie, następnie umieścić składniki w naczyniu do pieczenia i włożyć do piekarnika na około 35 minut. Nie może być łatwiej!
Składniki:
skrobia kukurydziana , jajko *23% , mąka ryżowa , mąka kukurydziana , emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych ; substancja zagęszczająca: guma guar .
Może zawierać śladowe ilości soi . BEZ LAKTOZY. BEZ PSZENICY. * Jaja od kur z wolnego wybiegu
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna: | 1572 kJ/376 kcal |
Tłuszcz: | 4,2g |
w tym kwasy tłuszczowe: | 1,6g |
Węglowodany: | 76g |
W tym cukry: | 0,3g |
Błonnik: | 2,2g |
Białko: | 7,6g |
Sól: | 0,12g |
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Kraj pochodzenia:
Producent: Dr. Schär AG / SPA, Winkelau 9, 39014 Burgstall (BZ) Italy Mwst
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.