Opis
Makaron PASTA SPAGHETTI
Masa netto:250g
Producent: Schar
Bezglutenowe Spaghetti firmy Schär, najbardziej tradycyjny długi makaron, od zawsze produkowany jest we Włoszech według receptury z prosa. To starożytne zboże nadaje makaronowi harmonijny smak z nutą orzecha laskowego i jasnożółty kolor. Po ugotowaniu zachowuje swój kształt i konsystencję, która jest zawsze al dente.
Składniki:
maka kukurydziana , mąka ryżowa , emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych .
Może zawierać śladowe ilości soi . BEZ LAKTOZY (lactoza <0.007g/100g)
"
Wartość odżywcza produktu w 100g:
| Wartość energetyczna: | 1513 kJ/357kcal |
| Tłuszcz: | 1,9g |
| w tym kwasy tłuszczowe: | 0,4g |
| Węglowodany: | 77g |
| W tym cukry: | 0,5g |
| Błonnik: | 1,2g |
| Białko: | 7,3g |
| Sól: | 0g |
Przechowywac w suchym i chłodnym miejscu.
Kraj pochodzenia:
Producent: Dr. Schar AG/SPA, Winkelau 9 39014 Postal/Burgstall Itallt
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.