Opis
Pasta z papryki Gochujang, ostra 12 x 500g
Masa netto:500 g
Producent: SEMPIO
Składniki:
fermentowana pasta ryżowa (ryż, woda, sól), syrop glukozowy, papryka chili w proszku 11%, woda, fermentowana pasta z soi (woda, SOJA, sól), alkohol etylowy, sól, ekstrakt z PSZENICY, przyprawa z soi (woda, sól, SOJA, GLUTEN PSZENNY, alkohol etylowy, ekstrakt z drożdży, maltodekstryna), koncentrat soku czosnkowego.
Produkt zawiera GLUTEN, SOJĘ I PSZENICĘ.
Wartość odżywcza produktu w 100g:
| Wartość energetyczna: | 982 / 233 |
| Tłuszcz: | 2,3 |
| w tym kwasy tłuszczowe: | <0,1 |
| Węglowodany: | 40 |
| W tym cukry: | 27 |
| Błonnik: | |
| Białko: | 6,1 |
| Sól: | 6,6 |
Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Kraj pochodzenia: Korea Południowa
Producent:
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.