Opis
ŚLĄSKI ŻUR
Masa netto:0,47
Producent: VISA BELL
naturalny zakwas na zupę: żur
zagotować z 2 l wody, doprowadzić do wrzesnia, dodać ziemniaki, kiełbasę lub jajko.
Składniki:
woda, mąka żytnia, czosnek, sól
mąka żytnia
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna: | |
Tłuszcz: | 0,3 g |
w tym kwasy tłuszczowe: | 0,1 g, |
Węglowodany: | 4,1 g |
W tym cukry: | 0,2 g, |
Błonnik: | 1,6 g |
Białko: | 1,8 g |
Sól: | 1,2 g |
Przechowywać w chłodnym miejscu
Kraj pochodzenia: Polska
Producent: VISA BELL SP. Z O.O. Ul. Marii Skłodowskiej-Curie 11 43-200 Pszczyna
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.