Opis
Fasolka po bretońsku [470g]
Masa netto:470
Producent: Szubryt
Produkt garmażeryjny warzywny z kiełbasą i boczkiem, sterylizowany. Idealna propozycja na obiad lub kolację.
Podawać na ciepło
Składniki:
Woda, fasola biała gotowana 36% (fasola biała, woda) kiełbasa wieprzowa wędzona, parzona 9% (mięso wieprzowe, sól, przyprawy. 100g produktu otrzymano ze 101 g mięsa wieprzowego), koncentrat pomidorowy 5%, boczek wędzony 4% (boczek wieprzowy. 100g produktu otrzymano ze 112g boczku wieprzowego), mąka pszenna 2,4%, suszone warzywa w zmiennych proporcjach (natka selera, marchew, pasternak, pietruszka, cebula, por, natka pietruszki), cebula smażona, tłuszcz wieprzowy, przyprawy, sól, aromaty, cukier, glukoza.
Zboża zawierające gluten, seler.
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna: | 446/107 |
Tłuszcz: | 4,8 |
w tym kwasy tłuszczowe: | 1,5 |
Węglowodany: | 7,1 |
W tym cukry: | 1,5 |
Błonnik: | 4,9 |
Białko: | 6,3 |
Sól: | 0,7 |
W suchym i chłodnym miejscu
-
Kraj pochodzenia: Polska
Producent: Zakłady Mięsne Szubryt ul. Węgrzynek 50, 33-395 Chełmiec
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.