Opis
Czekolada biała bez dodatku cukru Torras
Masa netto:75g
Producent: Torras
Czekolada biała bez dodatku białego cukru słodzona maltitolem. Czekolada biała to doskonała przekąska dla osób, które ze względów zdrowotnych, dietetycznych lub sportowych unikają cukru.
Składniki:
Składniki: substancja słodząca (maltitol), tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku 19%, inulina, emulgator (lecytyna słonecznikowa), aromat naturalny (wanilia). Masa kakaowa min. 27%. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający. Zawiera naturalnie występujące cukry. Zawiera substancje słodzące.
Produkt może zawierać orzechy, sezam i soję.
Wartość odżywcza produktu w 100g:
| Wartość energetyczna: | 1920 kJ/ 464 kcal |
| Tłuszcz: | 32g |
| w tym kwasy tłuszczowe: 19g |
| Węglowodany: | 57g |
| W tym cukry: | 7g |
| Błonnik: | 4g |
| Białko: | 5g |
| Sól: | 0,2g |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Kraj pochodzenia:Hiszpania
Producent: Mercatare Michał Zbyszewski
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.