Opis
Czekolada biała z algami i czarną solą morską bez dodatku cukru
Masa netto: 75g
Producent: TORRAS
Niepowtarzalne połączenie białej czekolady z algami i solą morskąto wyjątkowa przekąska o zbilansowanym smaku. Czekolady marki Torras to produkty bezcukrowe z oryginalnymi dodatkami, co sprawie , że są niepowtarzalne. Dodatkowym ich walorem jest brak glutenu.
Składniki:
substancja słodząca: maltitol, masło kakaowe, mleko w proszku, inulina, chlorella <2%, czarna sól morska <2%, emulgator: lecytyna sojowa, aromat waniliowy. Nadmierne spożycie może spowodować efekt przeczyszczający.
Informacja alergiczna: produkt zawiera mleko (w proszku) i soję oraz może zawierać śladowe ilości orzechów.
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna: | 1907 kJ/460 kcal |
Tłuszcz: | 31 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 19 g |
Węglowodany: | 58 g |
w tym cukry: | 9 g |
Błonnik: | 1 g |
Białko: | 6 g |
Sól: | 5 g |
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.