Opis
Czekolada biała z erytrytolem i stewią bez dodatku cukru
Masa netto:100g
Producent: Torras
Czekolada biała bez dodatku białego cukru słodzona erytrytolem i stewią. Czekolada biała to doskonała przekąska dla osób, które ze względów zdrowotnych, dietetycznych lub sportowych unikają cukru.
Składniki:
Składniki: tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku 25%, substancja słodząca (erytrytol, glikozydy stewiolowe 0,015%), odtłuszczone mleko w proszku 10%, inulina, emulgator (lecytyna słonecznikowa), naturalny aromat waniliowy. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający. Zawiera substancje słodzące.
Produkt może zawierać orzechy, sezam i soję.
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna: | 2263 kJ/547 kcal |
Tłuszcz: | 42g |
w tym kwasy tłuszczowe: 25g |
Węglowodany: | 34g |
W tym cukry: | 16g |
Błonnik: | 11g |
Białko: | 10g |
Sól: | 0,4g |
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Kraj pochodzenia: Hiszpania
Producent: Mercatare Michał Zbyszewski
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.