Opis
VEGE ART Greta pasta warzywna z dynią i imbirem 180g
Masa netto:190 g
Producent: Vegaup Miller Sp. J.
Pasta warzywna z dynią i imbirem. Produkt sterylizowany, bezglutenowy, bez konserwantów, bez dodatku cukru i odpowiedni dla wegan. Przepyszny dodatek do pieczywa, czy warzyw.
Vegaup Miller Sp. J., Wschodnia 4/6, 95-200 Pabianice
Składniki:
Składniki: gotowana ciecierzyca (ciecierzyca, woda), gotowany groch (groch, woda), woda, dynia, marchew, cebula, olej rzepakowy, sok z cytryny, sól morska, czosnek, garam masala, suszony imbir, kurkuma, pieprz ziołowy.
-
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna: | 578 kJ / 138 kcal |
Tłuszcz: | 7,4g |
w tym kwasy tłuszczowe: | 1,9g |
Węglowodany: | 11,1g |
W tym cukry: | 1,9g |
Błonnik: | |
Białko: | 3,9g |
Sól: | 4,8g |
0,9g
Pasty wegańskie podaje się jako dodatek do kanapek, przekąsek, sałatek, bowl-a, dip do warzyw, czy też farsz do nalesników.
Produkt może zawierać : orzeszki ziemne, soję , seler, gorczycę i nasiona sezamu
Kraj pochodzenia: Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 72 godzin.
Producent: Polska
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.