Opis
Kombucha BIO Ogórek + Kolendra
Masa netto:330 ml
Producent: Cruz Croup
To idealna mieszanka włoskiego ogórka z Toskanii i kolendry z prowincji Trentino-Alto Adige we Włoszech. Znajdziesz w niej enzymy, elektrolity, probiotyki i żywe kultury kombuchy, które rozjaśnią Twój dzień.
Składniki:
Filtrowana woda, bio fermentowana herbata (woda, bio glukoza, bio fruktoza, bio herbata, bio ocet jabłkowy, kultury kombuchy), nierafinowany bio cukier trzcinowy, dwutlenek węgla ekstrakt ogórka (0,13%),
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna: | 20 kcal |
Tłuszcz: | 0g |
w tym kwasy tłuszczowe: | 0g |
Węglowodany: | 4,5g |
W tym cukry: | 4,3g |
Błonnik: | 0g |
Białko: | 0g |
Sól: | |
Magazyn suchy wilgotność: 40-80% temp. min. 1 stopien temp. Maksymalna 29 stopni cencjusza
Kraj pochodzenia: Polska
Producent: Cruz Group Wenecjańska 7/104, 61-101 Poznań
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.