Opis
BEZGLUTENOWE BUŁKI KAJZERKI
Masa netto: 240g
Producent: WISO
Bułki Wiso to tradycyjne kajzerki w wersji bezglutenowej. Charakteryzują się regularnym, okrągłym kształtem oraz tradycyjnym dla kajzerek nacięciem na wierzchu. Podstawą do wypieku kajzerek była mąka ryżowa i ziemniaczana.
Składniki:
woda, mąka ryżowa, skrobia z manioku, skrobia ziemniaczana, mąka kukurydziana, olej słonecznikowy, włókno: babka płesznik, drożdże, syrop cukru inwertowanego, subst. utrzymująca wilgoć: gliceryna, subst. wysokożelująca: albumina (z JAJA), sól, subst. zagęszczająca E464, skrobia kukurydziana. Może zawierać: soję, mleko
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna: | 1209kJ/287 kcal |
Tłuszcz: | 8,2 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 0,8 g |
Węglowodany: | 47 g |
w tym cukry: | 4,3 g |
Błonnik: | 3,8 g |
Białko: | 4,5 g |
Sól: | 1,3 g |
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.