Opis
Maca BIO proszek
Masa netto:100g
Producent: Witpak
Maca w proszku powinna być spożywana po wcześniejszej obróbce termicznej (np. gotowaniu lub pieczeniu). Może być wykorzystana m.in. jako składnik domowych wypieków (np. ciasta, ciasteczek, batonów zbożowo-owocowych) lub dodawana podczas gotowania (np. do gotowania z mlekiem podczas przygotowania kakao).
Maca w proszku powinna być spożywana po wcześniejszej obróbce termicznej (np. gotowaniu lub pieczeniu).
Składniki:
(pieprzyca peruwiańska korzeń mielony) BIO 100%
Produkt może zawierać: gluten (z pszenicy, owsa, jęczmienia), orzeszki ziemne, orzechy nerkowca, nasiona sezamu.
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna: | 1503 kJ / 359 kcal |
Tłuszcz: | 2g |
w tym kwasy tłuszczowe: | 0,1g |
Węglowodany: | 68g |
W tym cukry: | 33g |
Błonnik: | 8,2g |
Białko: | 14g |
Sól: | 0,05g |
Maca w proszku powinna być spożywana po wcześniejszej obróbce termicznej (np. gotowaniu lub pieczeniu).
Kraj pochodzenia: Spoza UE
Producent: WITPAK sp. z o.o. sp.k.
ul. Chałubińskiego 13
25-619 Kielce
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.