Opis
Inulina
Masa netto: 200 g
WITPAK
Inulinę można stosować do wypieków, naleśników, jako zagęstnik do zup i sosów. Spożycie w nadmiernych ilościach może wywołać efekt przeczyszczający. Nie należy przekraczać dawki 20 g dziennie
Składniki:
inulina
Produkt może zawierać: gluten (z pszenicy, owsa, jęczmienia), orzeszki ziemne, orzechy nerkowca, nasiona sezamu.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: | 1000kJ/240 kcal |
Białko: | 0 g |
Węglowodany: | 97 g |
w tym cukry: | 7 g |
Tłuszcz: | 0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 0 g |
Sól: | 0 g |
Należy przechowywać w suchym, chłodnym miejscu.
Kraj pochodzenia: w zależności od dostawcy surowca lub produktu.
WITPAK sp. z o.o. sp.k.
ul. Chałubińskiego 13
25-619 Kielce
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.